Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo GTV `95 sobstvenost na Crazy

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Нема се косиш, аз съм 185 см и не съм я дръпнал седалката докрая, остават още около 2 зъба . Важното е да си турбогъзар!!!!
    "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от leshoiad
      Нема се косиш, аз съм 185 см и не съм я дръпнал седалката докрая, остават още около 2 зъба . Важното е да си турбогъзар!!!!
      същото е и при мене. Е при мене ако си 200см малко ще ти подухва с висока скорост ако си свалиш гюрука.... но при 185-186см е ок. Така че не смятам да имаш проблем такъв точно.
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

пичове очакайте в най-скоро време във вашите редици да се вклини и батко ви bouncer защото срещнах любовта на живота ми тя е невероятно ГТЖ цвят бордо. с най-голямо удоволствие и гордост ще я покажа на следващото събиране. надявам се до 3-4 дни да финализирам сделката и да я подкарам!!!! стискайте палци!!!
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Аве боунсер те с мойта да не са бличначки бе , от една майка ше да са!
          sigpic

Comment

значи сме баджанаци бе братле
            трябва да ги запознаем наште красавици

Comment

Немаш грижи пич, кажи къде и ког а, ама да е по заплатено врме
              Идруги колеги могат да се присъединят!
              sigpic

Comment

ами смятам че италфеста ще е една прекрасна възможност да се срещнем всички собственици на ГТВ а и ще е съвсем скоро
                до тогава ще я постегна защото има какво да се пипне по нея и ще я представя в пълния и блясък мойта красавица

Comment

само така боиане , стиагаи красавицата и отиди на субираниата на клуба , чЕ аз така и не успиаx да отида докато beshe моиа собственост!!! все пак престоите ми в бг са дооста кратки за sujalenie !!
                  where i come from , there is no plan "B" , so take advantage of today because tomorrow is not promised... )

Comment

много ясно! вече мога да се похваля че зверчето се оборудва със спортен филтър K&N и сега диша мнооого по-дълбоко направо нямам търпение да я докарам на някоя от сбирките.

Comment

Колко пари ти стъпа филтъра и от къде го взе ако не е тайна?
                      sigpic

Comment

Bouncer късно видях обявата в другата тема, ясно ми е вече за филтъра.
                        sigpic

Comment

Working...
                        X